Înapoi la centrul de asistență Ultima actualizare: 20 iulie 2023

FAQ

Răspunsuri la cele mai comune
întrebări și nelămuriri din comunitate.

Cuprins

Contul de membru

Dezactivarea contului de membru este o acțiune desfășurată unilateral, în mod voluntar, de către fiecare membru în parte și implică suspendarea temporară a calității de membru.

Prin aceasta, statutul contului de membru este modificat din activ în inactiv și accesul în joc devine restricționat temporar până în momentul reactivării contului de membru.

Dezactivarea contului de membru se realizează din setările de cont.

Reactivarea contului de membru este o acțiune desfășurată unilateral, în mod voluntar, de către fiecare membru a cărui calitate de membru a fost anterior suspendată temporar ca urmare a dezactivării contului.

Prin aceasta, statutul contului de membru este modificat din inactiv în activ și restricționarea accesului în joc este înlăturată până în momentul unei noi dezactivări a contului de membru.

Reactivarea contului de membru se realizează din setările de cont.

Dacă în timpul utilizării contului de membru ai sesizat activitate fraudulentă sau consideri că siguranța contului tău de membru este compromisă pe oricare dintre platformele comunității, semnalează o problemă către Conducerea Los Santos Roleplay.

Asigură-te că adaugi toate detaliile pe care le cunoști cu privire la incident, oricât de irelevante ți s-ar putea părea acestea.

User Control Panel

Modificarea temei de vizualizare (luminos sau întunecat) se poate realiza din setările contului de membru.

Imaginea de profil se poate modifica din setările contului de membru prin selectarea imaginii de profil curente.

Rapoartele informative privind datele personale stocate în sistemul comunității sunt elaborate și transmise solicitantului de drept în termen de cel mult 72 ore din momentul în care solicitarea a fost efectuată.

În situații excepționale, termenul limită de răspuns se poate extinde la discreția Conducerii Los Santos Roleplay cu cel mult 7 zile peste termenul standard de răspuns.

Pentru sugestii, accesează secțiunea de sugestii de pe forum și postează acolo.
Asigură-te că sugestia ta nu a mai fost discutată anterior!

Dacă ai întâmpinat o problemă tehnică în timpul utilizării, accesează secțiunea de Bug Tracker.
Asigură-te că problema nu a mai fost raportată de către alt membru!

Server de joc

Am ales Multi Theft Auto în detrimentul altor platforme deoarece considerăm că performanțele, posibilitățile și stabilitatea oferită de aceasta este superioară. Recent, am făcut o comparație obiectivă între MTA și SA-MP și am răspuns (subiectiv) la câteva mituri comune despre platforma MTA.

Poți să citești mai multe despre acest subiect pe pagina despre noi de pe site.

Canalul nostru de YouTube este actualizat frecvent cu diverse filmulețe scurte de prezentare a sistemelor (unice) de pe comunitate.
De asemenea, te invităm să arunci o privire pe documentația oficială & actualizările de script.

Totuși, considerăm că cel mai sigur este să aderi la comunitate și să vezi totul live din joc!

Da. Avem o serie de moduri opționale și obligatorii (înlocuiri de modele existente sau custom add-ons), toate low-poly și cât mai lore-friendly.

Modurile opționale vor putea fi setate după bunul plac de către fiecare jucător în parte prin intermediul unui meniu, în timp ce modurile obligatorii sunt prezente la nivelul întregului server, rolul celor din urmă fiind să sporească atmosfera de joc sau să repare erori rămase din jocul original.

Am decis ca acțiunea să se desfășoare în perioada de timp curentă vieții reale.
Acest lucru ne permite să abordăm situațiile de roleplay din perspectiva realității curente, moderne și ne oferă diverse posibilități de extindere a sistemelor.

Înapoi la centrul de asistență Ultima actualizare: 20 iulie 2023