Despre Los Santos Roleplay

Image

Los Santos Roleplay reprezintă o comunitate românească de roleplay axată pe platformele jocurilor Grand Theft Auto.

Comunitatea Los Santos Roleplay a luat naștere din pasiunea pentru roleplay și din dorința de a pune la dispoziția jucătorilor un mediu cât mai propice, matur și de lungă durată în care aceștia să facă roleplay. Ne dorim să oferim un mediu cât mai plăcut tuturor celor care doresc să facă roleplay la standarde cât mai înalte, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă în care scopul și satisfacția supremă este distracția și bunăstarea.

Prin intermediul acestui proiect ne dorim să ridicăm, la nivel național, standardele existente în materie de roleplay în cadrul platformelor pe care activăm și să oferim o alternativă viabilă în sfera comunităților de roleplay.

Scurt istoric

Proiectul comunității Los Santos Roleplay a luat naștere încă din anul 2014, atunci când a fost lansat pentru prima oară ca și concept pe piața românească din cadrul platformei Multi Theft Auto.

În data de 6 decembrie 2016, comunitatea a fost deschisă în mod oficial de către Diaz și Michael, alături de benzema100, Louie și Raulito, ca urmare a potențialului văzut de către aceștia în cadrul comunității românești de MTA.

De-a lungul timpului, comunitatea a continuat să își îmbunătățească constant serviciile și sistemele oferite membrilor în așa fel încât să devină un punct de reper în domeniul de roleplay.

În prezent, comunitatea se află într-un proces amplu de reorganizare care vizează cu precădere platformele GTA.

Caracteristici

Mai jos am pregătit o listă cu câteva dintre caracteristicile despre care credem că te vor convinge să te alături comunității noastre.

Pentru mai multe informații, te invităm să arunci o privire pe documentația oficială & actualizările de script.
Totuși, considerăm că cel mai sigur este să aderi la comunitate și să vezi totul live din joc!

Economie stabilă

Rezerva Federală San Andreas controlează fluxul monetar din întregul stat pentru a evita tendințe inflaționiste.

Experiență

Conducerea comunității are o experiență de peste 12 ani în roleplay, dintre care jumătate în administrare de comunități.

Custom Mods

Modificări low-poly, lore-friendly de tip add-ons care sporesc atmosfera de joc sau repară erori rămase din jocul original.

User Control Panel

User Control Panel modern, ușor de utilizat și cu funcționalități avansate, integrat automat conturilor de joc.

Adaptat jucătorilor SA-MP

Sistemele de joc sunt concepute pentru a oferi familiaritate jucătorilor veniți de pe SA-MP pentru o integrare cât mai rapidă.

Sisteme unice

Sună clișeic, știm, dar este adevărat.
Sistemele noastre sunt gândite să aducă inovație în sfera de roleplay.

Atmosferă plăcută

Prin Los Santos Roleplay, ne dorim să găzduim un mediu de joc matur și distractiv pentru toți cei interesați.

Animații custom

Avem peste 120 de animații speciale care te așteaptă în joc pentru a-ți diversifica și completa modul & stilul de roleplay.

Ecosistem

Punem la dispoziția membrilor diverse servicii, platforme și unelte care, întregite, compun un ecosistem sinergic.

Mulțumiri speciale

Comunitatea Los Santos Roleplay a luat naștere din dorința de a oferi un mediu profesionist și o atmosferă plăcută de roleplay. Depunem eforturi constante pentru a implementa cele mai inovative sisteme și pentru a depăși toate barierele tehnice pe care le întâlnim în drumul nostru.

Această secțiune a fost introdusă în semn de recunoștință față de toate persoanele care, de-a lungul timpului, au adus contribuții în cadrul proiectului Los Santos Roleplay.

Fără contribuțiile și implicarea acestor persoane, comunitatea noastră nu ar fi fost la fel. Toate contribuțiile celor enumerați în continuare, indiferent de natura, frecvența, mărimea sau perioada în care s-a realizat contribuția, au jucat un rol important în dezvoltarea comunității.

Din acest motiv, dorim să mulțumim:

  • Diaz (Fondator-Retras), pentru sprijinul financiar și administrativ oferit în perioada timpurie a comunității;
  • benzema100 (Manager-Retras), pentru sprijinul administrativ acordat încă din perioada timpurie a comunității;
  • Louie (Administrator Senior), pentru sprijinul administrativ și, anterior, financiar, acordat încă din perioada timpurie a comunității;
  • Raulito (Administrator Senior), pentru sprijinul administrativ acordat încă din perioada timpurie a comunității;
  • Echipa Valhalla Gaming, pentru baza scriptwise de la care comunitatea noastră a început dezvoltarea unei proprii versiuni încă din 2013;
  • Întreaga echipă administrativă atât curentă, cât și onorabil retrasă, pentru implicarea și dedicarea dovedită pe parcursul perioadei de colaborare.

Următoarele persoane au contribuit indirect la dezvoltarea comunității prin intermediul resurselor puse la dispoziție de către aceștia în spațiul public:

  • Toți autorii modificărilor, modelelor și bucăților de cod utilizate în cadrul acestui gamemode;
  • Toți creatorii de conținut care au promovat și îmbunătățit comunitatea Los Santos Roleplay;
  • Echipa platformei de joc Multi Theft Auto și contributorii acesteia;
  • Toți dezvoltatorii jocului Grand Theft Auto: San Andreas (2004).

Mulțumiri adiționale pot fi regăsite pe plan de dezvoltare în cadrul fiecărui changelog @ forum.ls-rp.ro.
Prezenta listă este actualizată în mod continuu de către echipa de management și poate suferi modificări ce pot sau nu fi anunțate în prealabil.